8 Οκτωβρίου 2012

Όταν ένα γυναικείο στήθος αποσπά την προσοχή των διασήμων.


Έγραψε ιστορία το έντονο βλέμμα της Χίλαρι Κλίντον που είχε καρφωθεί στο πλούσιο στήθος της Κριστίνα Αγκιλέρα κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Μακγκόβερν στην Ουάσιγκτον στις 3 Οκτωβρίου. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη - ούτε και η τελευταία - φορά που ο φωτογραφικός φακός "συλλαμβάνει" μια τόσο άβολη στιγμή μεταξύ δύο διάσημων. Ας θυμηθούμε ορισμένες αντίστοιχες, πολύ χαρακτηριστικές στιγμές.

1. Ο Ράσελ Μπραντ είναι τόσο ενθουσιασμένος από τη θέα του στήθους της Κρίστεν Μπελ, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία Forgeting Sarah Marshall, ώστε πιάνει το στήθος του συγκινημένος.

2. Απέναντι σ' ένα τόσο αποκαλυπτικό φόρεμα κι ένα τόσο καλοσχηματισμένο μπούστο, όπως αυτό της Ντίτα βον Τιζ, ούτε ο Μικ Τζάγγερ δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό.

3. Ο Όλιβερ Στόουν και η Σάλμα Χάγιεκ φωτογραφήθηκαν στην πρεμιέρα της νέας τους ταινία "Savages", μόνο που ο Αμερικανός σκηνοθέτης είναι αφοσιωμένος αλλού - και όχι μόνο με τα μάτια.

4. Ακόμη μία πρεμιέρα (vicky, Christina, Barcelona) και ακόμη ένας σκηνοθέτης, ο Γούντι Άλεν εν προκειμένω, που ξεχνάει το όποιο τρακ απορροφημένος από το μπούστο της μούσας του (Σκάρλετ Γιόχανσον), όπως διαγράφεται από το κλειστό μεν, πολύ στενό δε φόρεμα της.

5. Ο Στάνλεϊ Τούτσι δεν κοιτάζει απλά, αλλά εντρυφεί στο στήθος της Αν Χάθαγουεϊ, προσπαθώντας να εισχωρήσει στο... βαθύτερο κόσμο της ηθοποιού. Η φωτογραφία είναι από την πρεμιέρα της ταινίας Devil Wears Prada.


6. Ποιος είπε ότι τη δεκαετία του '50 οι σταρ ήταν πιο προσεκτικοί. Η Σοφία Λόρεν καρφώνει χαρακτηριστικά, χωρίς ίχνος διακριτικότητας, το μπούστο της ηθοποιού Τζέιν Μάνσφιλντ κατά τη διάρκεια ενός δείπνου το 1957. Αυτή η φωτογραφία αποτελεί ακλόνητη απόδειξη του στερεότυπου ότι δύο γυναίκες δεν μπορούν να είναι πραγματικές φίλες, χωρίς να ανταγωνίζονται η μία την άλλη. Το βλέμμα της Λόρεν είναι όλα τα λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου