17 Οκτωβρίου 2012

Νέος μπαμπάς ετών.. 96! Ποιο είναι το μυστικό του.


Ο Ramajit Raghav από τη μικρή πόλη Kharkhoda της Ινδίας αποτελεί ούτως ή άλλως αντικείμενο θαυμασμού λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, καθώς είναι 96 ετών. Παράλληλα, όμως, θεωρείται ότι είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία μπαμπάς νεογέννητου, καθώς η κατά πολλά χρόνια νεότερη σύζυγος του γέννησε το παιδί του πριν μία εβδομάδα. Είναι η δεύτερη φορά που ο Ramajit Raghav γίνεται πατέρας, μόνο που και το πρώτο παιδί άργησε πολύ να έρθει, καθώς γεννήθηκε πριν από δύο μόλις χρόνια, όταν ο Raghav ήταν 94 ετών.
Ο ίδιος θεωρεί ευλογία το γεγονός ότι απέκτησε παιδί σ' αυτήν την ηλικία και δηλώνει ότι απολαμβάνει την πατρότητα. Μάλιστα, ομολογεί ότι από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε το πρώτο μωρό, μαζί με τη γυναίκα του σχεδίαζαν και το δεύτερο, το οποίο δεν άργησε να έρθει. Πάντως, το ζευγάρι θεωρεί ότι δύο παιδιά είναι ήδη αρκετά. Γι' αυτόν το λόγο, η γυναίκα του πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση, ώστε να διασφαλιστεί ότι η δεύτερη φορά είναι και η τελευταία. 
Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του, ο Raghav εκτιμά ότι το σπέρμα του παρέμεινε δυνατό και... αποτελεσματικό, χάρη στις διατροφικές του συνήθειες, αλλά και στον τρόπο ζωής του: "Ζούσα μια απλή ζωή. Άργησα να παντρευτώ και ακολουθούσα μια αυστηρή δίαιτα. Από τα παιδικά μου χρόνια, κάθε μέρα έτρωγα γάλα, βούτυρο και φρούτα" δήλωσε σε συνέντευξη του. Όσον αφορά τα όνειρα του για το μέλλον, ο Raghav θέλει να στείλει τα παιδιά του στο σχολείο και εύχεται να τα δει να ζουν αξιοπρεπείς ζωές. 
Μην το γελάτε, δεν είναι απίθανο να δει ακόμη και εγγόνια. Όπως ανακοινώθηκε χτες από τα Ρεκόρ Γκίνες, ο μεγαλύτερος σε ηλικία άντρας στον πλανήτη αυτή τη στιγμή είναι ένας Ιάπωνας 115 ετών, ονόματι Jiroemon Kimura, ο οποίος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1897. Σε είκοσι χρόνια από σήμερα - λίγο η πρόοδος της επιστήμης, λίγο οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες του ίδιου - δεν αποκλείεται ο Ramajit Raghav όχι μόνο να έχει δει τα παιδιά του να γίνονται σεβαστοί πολίτες, αλλά να του χαρίζουν και κάποιο εγγονάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου