14 Οκτωβρίου 2012

Εσύ πόσο γρήγορα μπορείς να λύσεις τον κύβο του Ρούμπικ κάνοντας παράλληλα κάμψεις με το ένα χέρι; (βίντεο)


Ο Μάικλ Κοτς, 21 ετών, από το Upper Milford Township της Πενσιλβάνια αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα του πώς ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων που ανεβαίνει στο youtube μπορεί να κάνει το όνομα σου θέμα συζητήσεων σ' όλον τον κόσμο. Ο νεαρός φοιτητής σκέφτηκε να συνδυάσει το ταλέντο του στον κύβο του Ρούμπικ με το ταλέντο του στις κάμψεις. Μέσα σε μισό λεπτό κατάφερε να λύσει το παζλ, ενώ παράλληλα έκανε κάμψεις με το ένα του χέρι. Εδώ μερικοί παιδεύονται ώρες, μέρες, ακόμη και μήνες χωρίς να το καταφέρουν κι αυτός ο τύπος το κατάφερε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα την ώρα που έκανε κάμψεις;
Πριν ένα μήνα, ο Κοτς ανέβασε το βίντεο του στο youtube και ήδη έχει δεχτεί 400.000 views. Στα σχόλια του εξηγεί ότι είναι η πρώτη φορά που αποπειράθηκε να κάνει κάμψεις με το ένα χέρι, ενώ διευκρινίζει για τους κακοπροαίρετους ότι το σορτς του είναι λίγο μεγάλο και φαίνεται σαν ν' ακουμπάει στο έδαφος, χωρίς αυτό να συνέβαινε και στην πραγματικότητα - λες και το σπουδαίο στο βίντεο του είναι οι κάμψεις!
Τέλος πάντων, ο κύβος του Ρούμπικ και η γυμναστική είναι τα δυο αγαπημένα χόμπι του Κοτς, ο οποίος έχει ανεβάσει στο youtube κι ένα βίντεο που τον δείχνει να λύνει το διάσημο παζλ σε 7.19 δευτερόλεπτα - καθισμένος αυτή τη φορά - ενώ διατηρεί και ιστοσελίδα στο bodyspace, γεμάτη με φωτογραφίες του, όπου ποζάρει και επιδεικνύει το σώμα του. Ο συνδυασμός των δύο "ψώνιων" του τον έφερε καλεσμένο ακόμη και σε τοκ σόου. 
Δες το βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του (Latissimus65) και πάρε ιδέες να τον ξεπεράσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου