7 Μαΐου 2013

Τα σλιπ που υπόσχονται ότι θ' αλλάξουν τον κόσμο! (βίντεο)

Πηγή: Leslipfrancais.fr

Πολλές φορές, το περιτύλιγμα παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με το περιεχόμενο, όχι μόνο από άποψη εμφάνισης, αλλά και... μυρωδιάς. Πρώτες και καλύτερες το κατάλαβαν αυτό οι εταιρίες προφυλακτικών, που έφτιαξαν "σκουφάκια" με διάφορες γεύσεις και αρώματα, αφού το λάστιχο δεν έχει και την πιο σέξι γεύση ή μυρωδιά. Όμως, τα προφυλακτικά συνήθως δεν φοριούνται περισσότερο από ένα τέταρτο. Τι γίνεται στο υπόλοιπο της ημέρας;

Η γαλλική εταιρία εσωρούχων "Le Slip Francais" προτείνει μια νέα σειρά ανδρικών σλιπ με την επωνυμία " L' Indomptable" (δηλ. "αδάμαστο"), τα οποία δεν θα μυρίζουν ιδρωτίλα -ή οτιδήποτε άλλο σιχαμερό μπορείτε να φανταστείτε- αλλά μια "εξαιρετικά αρρενωπή μυρωδιά, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας, βασισμένη σε αχλάδι και μόσκο. 
Πώς θα επιτυγχάνεται η μυρωδιά; Χάρη σε μικροκάψουλες, που θα περιέχουν σπιτικό άρωμα και οι οποίες θα ενσωματώνονται στο βαμβάκι, με το οποίο παρασκευάζονται τα σλιπ, ενώ το άρωμα θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα σε κάθε κίνηση του κατόχου τους. Η τιμή τους θα είναι ελαφρώς τσιμπημένη και το κάθε ζευγάρι των μυρωδάτων σλιπ θα κοστίζει πέντε ευρώ περισσότερο από τα συνηθισμένα. 
Όπως υπόσχεται η εταιρία, η μυρωδιά θα αντέχει μέχρι και 30 πλύσεις, ενώ το διαφημιστικό σλόγκαν υπόσχεται ότι τα νέα αυτά εσώρουχα "θα αλλάξουν τον κόσμο" ("Θέλεις ν' αλλάξεις τον κόσμο; Θέλεις ν' αλλάξεις τα πράγματα; Ξεκίνα αλλάζοντας τα εσώρουχα σου"). Άλλωστε, στο βίντεο που ανέβασε η "Le Slip Francais" στο Youtube, τα νέα αυτά αντρικά εσώρουχα παρουσιάζονται ως μια σημαντική εφεύρεση ισάξια της τροχού ή της τυπογραφίας, ενώ δίνονται διευκρινίσεις (στα γαλλικά) για το πώς θα επιτυγχάνεται το ευωδιαστό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου