12 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Κάποιες ειδήσεις σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα την ώρα που τις διαβάζεις. "Ε, όχι", λες, "δεν είναι δυνατόν!". Κι όμως τα πιο απίθανα πράγματα είναι πολύ πιθανό να συμβούν, κάποιες φορές προκαλώντας γέλιο και άλλες φορές προβληματισμό.

ΠΟΥ 'Ν' ΤΟ, ΠΟΥ 'Ν' ΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ
Έξι ολόκληρους μήνες έψαχνε το δαχτυλίδι των ονείρων της η Ελίζαμπεθ Γκρέι, για να παντρευτεί επιτέλους τον καλό της Λιούις Όμπρεϊ σε μια εκκλησία λίγο έξω από την αγγλική πρωτεύουσα. Και ενώ ο γάμος ήταν σε πλήρη εξέλιξη, ένας ήχος μεταλλικού αντικειμένου που έπεσε στο πάτωμα διατάραξε τη συγκινητική ατμόσφαιρα. "Ήταν το δαχτυλίδι", ρώτησε ο παπάς τον κουμπάρο του ζευγαριού, ο οποίος τύχαινε να είναι και ο αδερφός του γαμπρού. Εκείνος έγνεψε καταφατικά και ξεκίνησε το κυνήγι του χαμένου δαχτυλιδιού, το οποίο απέβη άκαρπο με αποτέλεσμα η μαμά της νύφης να προσφέρει το δικό της και να ολοκληρωθεί κανονικά η τελετή.
Ο παπάς, όμως, το 'χε βάλει σκοπό της ζωής του να το ανακαλύψει το αναθεματισμένο γαμήλιο δαχτυλίδι, κι έτσι, όταν οι νιόπαντροι με τους φίλους και συγγενείς πήγαν στη δεξίωση, εκείνος επέστρεψε στο ναό για να το ξετρυπώσει τελικά από μια τρύπα ανάμεσα στο σκαλοπάτι και στην υπερυψωμένη εξέδρα, όπου είχε χωθεί. Τέλος καλό, όλα καλά!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ
Την ώρα που ένας περαστικός έκανε τη βόλτα του στο δάσος του Unterwössen στο γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας είδε ένα άντρα να περιφέρεται γυμνός σαν να ήταν χαμένος και μάλιστα φαινόταν να κρύωνε. Προσπάθησε να τον βοηθήσει, όμως ο γυμνός άντρας δεν ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμος, με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία. Όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, ο γυμνός άντρας ήταν μοναχός από το Traunstein, ο οποίος είχε φθάσει στην περιοχή με το ποδήλατο του και μια σκηνή για να παραθερίσει λίγες ημέρες. Για κακή του τύχη, όμως, δοκίμασε τοξικά μούρα, τα οποία προκαλούν παραισθήσεις και μερική σωματική παράλυση. Ωστόσο, η αιτία που ο μοναχός έβγαλε τα ρούχα του, δεν εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς.

ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΔΩΡΟ
Στη Μαλαισία η πορνεία είναι απαγορευμένη από το νόμο, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες της χώρας που αγωνιούν υπέρμετρα για την εξαφάνιση του αρχαιότερου επαγγέλματος στον κόσμο κατεβάζουν διάφορες ευφάνταστες ιδέες. Έτσι, λοιπόν, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που λειτουργούσε τους τελευταίους 3 μήνες σε προάστια της Κουάλα Λουμπούρ, φρόντιζε να κάνει δώρο στους πελάτες του μια γυναικεία συντροφιά, εφόσον εκείνοι έπλεναν το αυτοκίνητο τους στο συγκεκριμένο κατάστημα εννέα φορές σε ορισμένο χρονικό διάστημα.
Ωστόσο, το μυστικό ήρθε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας από αστυνομικούς, οι οποίοι έπιασαν στα πράσα πέντε πελάτες που απολάμβαναν το δώρο της επιχείρησης. Αυτό που δε διευκρινίζεται πάντως είναι το εάν οι κοπέλες που κρατούσαν συντροφιά στους άντρες που ενδιαφέρονταν για την καθαριότητα του αυτοκινήτου τους, ήταν και εκείνες που το έπλεναν, καθώς είναι γνωστή η φαντασίωση πολλών ανδρών ότι μια σέξι, προικισμένη στο στήθος κοπέλα βρέχει το μπλουζάκι της πλένοντας το αυτοκίνητο του.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Ο Νόμαν Ανσάρι με τη σύζυγο του έκαναν στάση σ' ένα εστιατόριο των ΜακΝτόναλντς στην πόλη Καράτσι του Πακιστάν, ενώ επέστρεφαν από ένα πάρτι γενεθλίων. Το ζευγάρι έκατσε στο τραπέζι του και ο Νόμαν πέρασε το χέρι του γύρω από το λαιμό της συζύγου του ως ένδειξη οικειότητας, όταν ένας εργαζόμενος τους ζήτησε να καθίσουν σε αντικριστές καρέκλες, επειδή με τον τρόπο που κάθονταν προσέβαλαν τις "ισλαμικές οικογενειακές αξίες". Ακόμα και το γεγονός ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο, δε στάθηκε ικανό να μεταπείσει τον υπάλληλο. Φυσικά, ο υπάλληλος δεν ενήργησε με δική του πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν εντολών του διευθυντή του εστιατορίου, στον οποίο απευθύνθηκε εν συνεχεία ο Νόμαν Ανσάρι, για να λάβει την απάντηση ότι "ακόμη και τα παντρεμένα ζευγάρια που κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο έχουν αρνητική επίδραση στην Ισλαμική οικογενειακή ατμόσφαιρα των ΜακΝτόναλντς".
Εξακολουθεί να πιστεύει κανείς ότι τα ΜακΝτόναλντς αποτελούν τον δούρειο ίππο για την παγκόσμια κυριαρχία της αμερικανικής κουλτούρας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου