10 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΡΑΥΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ!



"Κάνε παιδιά να δεις καλό" λέει ειρωνικά ο λαός. Ωστόσο, η μητέρα του Nicola (ή Νικ) Foti - να υποθέσουμε ότι έχει ρίζες ελληνικές ρίζες; - από το Νιου Τζέρσεϊ, δε φαίνεται να ενοχλήθηκε από το βίντεο που ανέβασε ο γιος της στο youtube, όπου η ίδια εμφανίζεται να υπνοβατεί και παράλληλα να... χορεύει!
Αν είχατε ποτέ απορία να μάθετε πώς κινείται στο χώρο ένας υπνοβάτης, το βίντεο του Νικ είναι απόλυτα διαφωτιστικό και πάνω απ' όλα ξεκαρδιστικό.Όπως περιγράφει ο ίδιος, την ώρα που πήγε στην κουζίνα για να ετοιμάσει τσάι είδε τη μητέρα του να υπνοβατεί. Σκέφτηκε να την καταγράψει σε βίντεο, το οποίο αποδείχτηκε άκρως πετυχημένη ιδέα, καθώς η μητέρα του έδωσε ολόκληρο σόου χορεύοντας μπροστά στην κάμερα, ενώ παράλληλα μουρμούριζε κάποιες ακατάληπτες φράσεις για ένα κλουβί τομάτας που δεν μπορούσε ν' ανοίξει μ' έναν ειδικό κωδικό εκνευρίζοντας την. 
Θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει το όλο σκηνικό στημένο ή να ενοχληθεί για λογαριασμό της καημένης μάνας που την "διαπομπεύει" ο γιος της, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Νικ ανέβασε και δεύτερο βίντεο στο youtube, όπου βιντεοσκόπησε τη στιγμή που η μητέρα του βλέπει το βίντεο με το νυχτερινό της χορό. Εκείνη ξαφνιάζεται, μένει μ' ανοιχτό το στόμα, αλλά τελικά το παίρνει με αρκετή δόση χιούμορ. Άλλωστε, έχει συνεργαστεί και σε άλλα κωμικά βίντεο που έχει ανεβάσει ο γιος της στο youtube στη σελίδα www.youtube.com/user/stillsoundlyawake, με τη διαφορά ότι σ' εκείνα ήταν ξύπνια.
Μέσα σε τέσσερις ημέρες το βίντεο έχει δεχτεί περισσότερα από 1.000.000 views.Δείτε το κι εσείς, όπως και την αντίδραση της μαμάς του Νικ, όταν βλέπει τον εαυτό της να υπνοβατεί και να χορεύει:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου