27 Νοεμβρίου 2012

Ηθοποιός ζητάει από τους τηλεθεατές να ΜΗΝ παρακολουθούν τη σειρά όπου συμμετέχει, ώστε να κοπεί!


Είναι μόλις 19 ετών, πρωταγωνιστεί εδώ και 10 χρόνια σε μια από τις δημοφιλέστερες κωμικές σειρές παγκοσμίως, αμοίβεται με 350.000 δολάρια το επεισόδιο κι όμως, απευθύνει έκκληση στους φαν της σειράς να σταματήσουν να τη βλέπουν, ώστε να μην συνεχιστεί για 11η σαιζόν. Προσοχή: δεν πρόκειται για κάποιο αστείο ή για διαφημιστικό κόλπο. Ο 19χρονος ηθοποιός σοβαρολογεί.

Ο Άνγκους Τ. Τζόουνς είναι γνωστός παγκοσμίως ως "και κάτι άνδρας", καθώς υποδύεται τον όχι ιδιαίτερα έξυπνο Τζέικ Χάρπερ, στην τηλεοπτική σειρά "Δύο και κάτι άνδρες" (Two and a Half Men). Ο Τζόουνς ανήκει στην Εκκλησία των Αντβεντιστών της Έβδομης Ημέρας, μια προτεσταντική αίρεση που πιστεύει ότι δεν αργεί η μέρα της Δευτέρας Παρουσίας. Όμως, τα θρησκευτικά του πιστεύω έρχονται σε αντίθεση με το χαρακτήρα του αφασικού Τζέικ, που υποδύεται στη σειρά που τον έκανε διάσημο, αλλά και πλούσιο, ήδη από την παιδική του ηλικία. 
Ουσιαστικά, ο 19χρονος ηθοποιός μιλάει με τον θρησκόληπτο φανατισμό ενός νεοβαπτισθέντος, καθώς στο παρελθόν δεν έκανε και λίγα, μεταξύ των οποίων και χρήση ναρκωτικών για ορισμένο διάστημα. Το αποκορύφωμα ήταν μια θεολογικού περιεχομένου συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Οκτώβριο για τη θρησκευτική ιστοσελίδα The Forerunner, μέσω της οποίας - παρεμπιπτόντως - ζητούσε από τους τηλεθεατές των "Δύο και κάτι ανδρών" να σταματήσουν να τη βλέπουν, γιατί δε συμφωνεί με την ηθική που η συγκεκριμένη σειρά προβάλλει προς τα έξω. 
Μόλις τις τελευταίες ημέρες τα αμερικανικά μίντια ανακάλυψαν το βίντεο και το αναπαράγουν, ενώ έχει "Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού του σίριαλ. Σταματήστε να το βλέπετε και να γεμίζετε το κεφάλι σας με αμαρτίες. Οι άνθρωποι λένε ότι είναι ψυχαγωγία. Κάντε μια έρευνα για την επίδραση της τηλεόρασης στον εγκέφαλο σας και σας διαβεβαιώ ότι πρέπει να πάρετε μια απόφαση για το τι πρέπει να βλέπετε στην τηλεόραση", συμβουλεύει ο νεαρός ηθοποιός και συνεχίζει: "Δεν θέλω να συνεισφέρω στο έργο του εχθρού (σ.σ..: εννοεί το διάβολο). Δεν μπορείς να είσαι ένα αληθινά θεοφοβούμενο άτομο και να συμμετέχεις σ' ένα τέτοιο σίριαλ. Ξέρω ότι εγώ δεν μπορώ. Δεν είμαι εντάξει με αυτά που μαθαίνω, με αυτά που λέει η Βίβλος και να είμαι σ' αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα".
Βέβαια, οι πιθανότητες να συνεχιστεί για ενδέκατη σαιζόν η σειρά είναι λίγες, όχι επειδή σταμάτησε να έχει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά επειδή έχει αυξηθεί το κασέ των πρωταγωνιστών και - αναπόφευκτα - το κόστος παραγωγής, ενώ το τελευταίο που θα ήθελαν οι παραγωγοί της, είναι ακόμη ένα σκάνδαλο μετά τα όσα συνέβησαν με τον Τσάρλι Σιν πριν δύο χρόνια, όταν και εκδιώχθηκε από τη σειρά. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σοκαριστικό αυτό το πρωτοφανές ξέσπασμα του ηθοποιού, που μοιάζει να ζει έναν απόλυτο εσωτερικό διχασμό στα πρώτα μετεφηβικά του χρόνια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου