4 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος είναι για ένα άρωμα με μυρωδιά... πίτσας;


Σας αρέσει να τρώτε πίτσα; Τι θα λέγατε και να τη μυρίζατε - όχι στο πιάτο, αλλά στο λαιμό του άλλου σας μισού ή ακόμη και πάνω σας; Τρελό κι όμως αληθινό, μόνο που το πρώτο αποσμητικό με άρωμα πίτσας στον κόσμο θα διατεθεί μόλις σε 100 τυχερούς.

Τον περασμένο Αύγουστο, οι διαχειριστές του προφίλ της γνωστής αλυσίδας πίτσας Pizza Hut έκαναν ένα αστείο ανακοινώνοντας την δήθεν παρασκευή μιας κολόνιας με άρωμα πίτσας. Μέσα σε μισή ώρα μερικές χιλιάδες φαν ζητούσαν από ένα μπουκαλάκι παίρνοντας στα σοβαρά τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Οι υπεύθυνοι άρχισαν να το σκέφτονται πλέον σοβαρά και πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν ότι 100 τυχεροί θα παραλάβουν σύντομα ένα άρωμα που θα μυρίζει πίτσα!
Όπως διευκρίνισε η υπεύθυνη μάρκετινγκ της αλυσίδας μιλώντας στο Marketing Mag του Καναδά, στην πραγματικότητα το συγκεκριμένο άρωμα θα μυρίσει "σαν ζύμη με λίγα καρυκεύματα" και θα είναι περισσότερο για διασκέδαση και όχι για να το φορέσει κάποιος και να βγει έξω. 
"Ανακαλύψαμε ότι ήταν δύσκολο να ταιριάζει με τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού, όμως μυρίζει παρόμοια"¨πρόσθεσε η υπεύθυνη μάρκετινγκ, προτείνοντας παράλληλα στους 100 τυχερούς που θα προμηθευτούν τα συλλεκτικά μπουκαλάκια, να χρησιμοποιήσουν το άρωμα και σαν αποσμητικό χώρου, ώστε να μυρίζει το σπίτι τους σαν... πίτσα - ή περίπου! Αν το εγχείρημα επιτύχει, δεν αποκλείεται να δούμε κάτι παρόμοιο και στο εμπόριο από αθεράπευτους πιτσομανείς. 

Πηγή: Marketingmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου