15 Μαΐου 2012

ΜΑ, ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;



Lady Gaga, Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Κιμ Καρντάσιαν: τρεις διάσημες γυναίκες που τις λατρεύει ο φακός - άλλοτε με την καλή και άλλοτε με την κακή έννοια. Αυτή την εβδομάδα και οι τρεις άφησαν μέσα από φωτογραφίες το στίγμα τους προκαλώντας τη φρίκη ή το θαυμασμό στους φίλους τους - άσπονδους και μη.

1. Ήταν να μην κάνει την αρχή η Lady Gaga. Mετά τα μουσικά βραβεία του MTV για το 2010, όπου η διάσημη τραγουδίστρια έκανε αίσθηση με το περιβόητο ρούχο από κρέας συνδυαζόμενο με το κατάλληλο καπέλο βεβαίως, η Lady Gaga ξαναχτύπησε μέσω Ιαπωνίας ανεβάζοντας στο τουίτερ φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει δίπλα σε κρέατα που κρέμονται από τσιγκέλια με την ίδια να φοράει ένα άλλο φόρεμα φτιαγμένο (;) από - τι άλλο; - κρέας! Παράλληλα, σημειώνει ότι πρόκειται για φωτογραφία που τραβήχτηκε στο Τόκιο στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της.




2. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι γνωστή - μεταξύ πολλών άλλων - και για τις αρκετές, ατυχείς φωτογραφικές της στιγμές. Αυτήν την εβδομάδα όμως παραέγινε το κακό, καθώς μέσα σε διάστημα δύο ημερών η Σπίαρς αποθανατίστηκε σε ισάριθμες κακές πόζες. Στη μία από αυτές, επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι το πρόβλημα της Μπρίτνεϊ με την κυτταρίτιδα δεν αποτελεί παρελθόν, ενώ στη δεύτερη παίρνουμε ένα έμμεσο μάθημα ως προς το γιατί δεν πρέπει να "τρώμε" τα νύχια μας...




3. Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ίσως η πιο τουιτερομανής σελέμπριτι ανεβάζοντας τις πιο απίθανες φωτογραφίες που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των φωτογραφιών βεβαίως είναι το... στήθος της τηλεπερσόνας, το οποίο φροντίζει να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε ως "πρώτο πιάτο" σε κάθε της πόζα. Μια από τις τελευταίες της φαεινές ιδέες ήταν το τεχνητό μαύρισμα με ειδικό σπρέι, με το οποίο η Κιμ ήθελε απλά να ειρωνευτεί μια μανιακή με το σολάριουμ μητέρα που απασχόλησε την περασμένη εβδομάδα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όταν της αφαιρέθηκε η κηδεμονία της 5χρονης κόρης της, επειδή την είχε πάρει μαζί της στο κέντρο του σολάριουμ εκθέτοντας το κοριτσάκι σε κίνδυνο. Φυσικά και σε αυτή τη φωτογραφία, το μπούστο της Κιμ Καρντάσιαν παραμένει αποκαλυπτικότατο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου