22 Ιανουαρίου 2013

Ένα σεξ κλαμπ από φοιτητές με την άδεια του Πανεπιστημίου!


Μια αρκετά πρωτοποριακή ιδέα είχε μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου του Τορόντο, για να γιορτάσουν την εβδομάδα σεξουαλικής ευαισθητοποίησης. Εγκαινίασαν το Oasis Aqualounge, ένα σεξ κλαμπ, διαφορετικό απ' ότι θα φανταζόταν κανείς, που όμως έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Όλα τα δωμάτια του διώροφου κλαμπ διαθέτουν προφυλακτικά, λιπαντικά και απολυμαντικά μαντηλάκια, ενώ όλοι οι χώροι είναι πεντακάθαροι. Υπάρχουν και κάποιοι κανόνες: απαγορεύονται οι φωτογραφίες, επιδεικνύεται μηδενική ανοχή στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, οι ερωτήσεις-προσκλήσεις για σεξ γίνονται μόνο μια φορά, ενώ κάθε Δευτέρα βράδυ υπάρχει ηλικιακό όριο. 
Η είσοδος επιτρέπεται σε όσους είναι μεταξύ 19 και 35 ετών, αρκεί να είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου. Το κλαμπ λειτουργεί όλη τη μέρα, ενώ μετά τις 7 το βράδυ τα ρούχα είναι προαιρετικά. Ως σεξ κλαμπ, διαθέτει μια ποικιλία χώρων για να εκφραστεί κάποιος ερωτικά, όπως θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, δωμάτιο με καθρέφτη διπλής όψεως, ακόμη και... μπουντρούμι για τους πιο κίνκυ. 
Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα για τον εντοπισμό των καλύτερων... χώρων, αλλά και για να απολαύσουν οι φοιτητές το dance floor του κλαμπ, να φάνε πίτσα και να δουν - τι άλλο; - ταινίες πορνό. Να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση αντίστοιχου κλαμπ από φοιτητές. .Το Νοέμβριο του 2012, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ αναγνώρισε τη λειτουργία επίσημου BDSM σεξ κλαμπ των φοιτητών του!
Στην Ελλάδα, όπου και μόνο η εκφορά της λέξης "σεξ" σοκάρει πολλούς, κάτι τέτοιο θα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Στον Καναδά, όμως, το συγκεκριμένο σεξ κλαμπ όχι απλά λειτουργεί με την άδεια του Κέντρου Σεξουαλικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου, αλλά η έναρξη λειτουργίας του καλύφτηκε δεόντως από τις εφημερίδες της περιοχής. Δεν λείπουν φυσικά και οι - κόσμιες - αρνητικές αντιδράσεις ορισμένων που σχολιάζουν το σεξ κλαμπ ως "αηδιαστικό", αλλά, ok, αλίμονο αν όλοι συμφωνούσαμε σε όλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου