29 Οκτωβρίου 2012

10 αντρικές συνήθειες στο σεξ που εκνευρίζουν τις γυναίκες και μια αντρική απάντηση σ' αυτά


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να εκνευρίζει αφάνταστα τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ; Ποιες είναι εκείνες οι αντρικές συνήθειες που κάνουν τις γυναίκες να αναφωνήσουν "ευχαριστώ, δεν θα ξαναπάρω"; Στην αμερικανική ιστοσελίδα CollegeCandy, οι γυναίκες του σάιτ κατέγραψαν τις "10 πιο εκνευριστικές συνήθειες των ανδρών κατά το σεξ". Θεωρώ αρκετά διασκεδαστικά τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ως απόλυτα υποκειμενικά και μονομερή. Κάπως έτσι, με σατιρική περισσότερο διάθεση στη διάρκεια μιας βροχερής μέρας, σκέφτηκα να αντιπαραβάλλω τις απόψεις των κοριτσιών του CollegeCandy με μια αντρική ματιά, η οποία σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει κανέναν άλλον εκτός από τον γράφοντα. Κανείς, άλλωστε, δεν με εξουσιοδότησε ως εκπρόσωπο του αντρικού φύλου.
Τι, λοιπόν, εκνευρίζει τις συντάκτριες του CollegeCandy:

1. Όταν ο άντρας ρωτάει αν ήταν καλός στο κρεβάτι.
"Καμιά που είναι στα καλά της δε θα πει "Ναι, εντάξει. Ήσουν χάλια. Λυπάμαι" είναι το σχόλιο της συντάκτριας Μόλι Μαχάνα, μια 21χρονη κοπέλα που ποζάρει με ξινισμένα τα μούτρα της και δηλώνει ότι το όνειρο της είναι να γράψει στο Cosmopolitan.. 
Αντίλογος: Χμμ... Δεν υπάρχει. Το έγραψα και σε παλιότερη ανάρτηση μου, ότι αν έπρεπε να γράψω τις πιο εκνευριστικές αντρικές ατάκες θα έβαζα αυτήν πρώτη-πρώτη. Την πρώτη μου φορά το έκανα κι εγώ αυτό το λάθος, όσο κι αν ήθελα να το αποφύγω, περισσότερο από αμηχανία. Αμέσως κατάλαβα την κοτσάνα και δεν ξαναέκανα την ερώτηση. 
Μια συμβουλή για τις γυναίκες: Αφού καταλαβαίνετε ότι κάποιες ερωτήσεις δεν επιδέχονται ειλικρινών απαντήσεων, μήπως να κόψετε κι αυτό το "Πάχυνα;" κάθε φορά που σας πιάνουν οι ανασφάλειες;

2. Όταν λέει "Ουπς" κάθε φορά που σπάει το προφυλακτικό.
"Είναι σημαντικό. Μην κάνετε πλάκα μ' αυτό" επιπλήττει η Μόλι.
Αντίλογος: Σίγουρα είναι σημαντικό αν το προφυλακτικό σπάσει και το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να το αντικαταστήσουμε, ακόμη κι αν χρειαστεί να διακόψουμε την πιο απίστευτα ερεθιστική εμπειρία που έχουμε ζήσει, μέχρι να βρούμε ένα ανοιχτό φαρμακείο μέσα στη μέση της νύχτας. Άλλωστε, υπήρχε εξ αρχής ένας λόγος που συμφωνήσαμε να "καπελωθούμε". Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να πανικοβληθούμε κι από πάνω! Από πότε το χιούμορ είναι ενοχλητικό; Στο κάτω-κάτω εμείς είμαστε εκείνοι που πρέπει να ψάξουμε πώς θα το αντικαταστήσουμε, όσο εσείς θα ξαπλώνετε ανέμελες.
Μια συμβουλή για τις γυναίκες: Εφόσον είναι τόοοσο κακό να συμβεί ένα ατύχημα με το προφυλακτικό και να κάνουμε ένα αστειάκι μ' αυτό, προφανώς θα πρέπει κι εσείς να είστε τουλάχιστον καταρρακωμένες όταν θα έρθετε να μας πείτε "Ξέρεις, αγάπη μου, ξέχασα να πάρω εχθές το χάπι μου" - ούτε αυτό είναι αστείο.

3. Οι ξυλιές - καταλάβατε πού.
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η πρακτική αυτή καθ'εαυτή, όσο η ένταση. "Οι πιο πολλές έχουμε συγκατοίκους.. Δε θέλω να βγω από την κρεβατοκάμαρα και να μου πουν ότι μ' άκουσαν να κάνω σεξ".
Αντίλογος: Κατ' αρχήν... χμμ.. να είναι οι συγκάτοικοι στο διπλανό δωμάτιο την ώρα της φάσης; Ποιος άντρας - ειδικά στην ηλικία γύρω στα 20, στο κοινό δηλαδή που απευθύνεται η σελίδα - θέλει να έχει κριτική επιτροπή που να βαθμολογεί τις επιδόσεις του στο σεξ και μάλιστα να αποτελείται από τις φίλες της κοπέλας του; Εννοείται ότι οι συγκάτοικοι θα βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον 500 μέτρων μακριά. Από κει και μετά, αν ο φόβος είναι μήπως ακούσουν οι γείτονες της πολυκατοικίας ή της φοιτητικής εστίας... ok, είναι κάτι που μπορεί να το ρυθμίσει ένα ζευγάρι, όμως φροντίστε κι εσείς να μην βγάζετε κραυγές υψιφώνου την ώρα του οργασμού - αληθινού ή προσποιητού.
Μια συμβουλή για τις γυναίκες: Όταν θεωρείται ότι ο σύντροφος σας ξεφεύγει κατά τη διάρκεια του σεξ ή ντρέπεστε για κάτι που θέλει να κάνει, πολύ απλά ΠΕΙΤΕ ΤΟ! Το στόμα το έχουμε ΚΑΙ γι' αυτόν τον σκοπό και καλό είναι να ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε σε όλες τις περιπτώσεις.

4. Η προσπάθεια να μπει από την "πίσω πόρτα"
"Είναι έξοδος, όχι είσοδος"λένε τα κορίτσια του σάιτ..
Αντίλογος: Και το πέος είναι όργανο εξόδου, όμως το βάζετε στο στόμα σας - οι περισσότερες. Λοιπόν, ας σοβαρευτούμε: το σεξ είναι ένα από τα δύο βασικά στοιχεία που κρατούν μια σχέση - το άλλο είναι η κατανόηση. Αν δεν τα βρίσκουν δύο άνθρωποι στο σεξ, αργά ή γρήγορα η σχέση θα ρίξει τίτλους τέλους, οπότε είναι καθαρά θέμα συνεννόησης.
Μια συμβουλή για τις γυναίκες: Την επόμενη φορά που σκοπεύετε να πείτε στα αγόρια σας "Θέλω να κάνουμε κάτι πολύ πρόστυχο απόψε", σκεφτείτε προηγουμένως αν είναι όντως πολύ πρόστυχο αυτό που έχετε υπόψη ή όχι. Το πρόστυχο πολλοί αγάπησαν, το ξενέρωμα κανείς.

5. Όταν οι άνδρες δε λένε ότι τελείωσαν.
"Η ανταμοιβή μας είναι να σας ευχαριστούμε" μας λέει η Μόλι προσθέτοντας: "Θέλουμε να ξέρουμε αν περάσατε καλά κι όταν τελειώνετε και δεν το λέτε, μας μπερδεύει λιγάκι"
Αντίλογος: Όλο το σκεπτικό από την αρχή μέχρι το τέλος είναι λάθος. Θέλουν οι γυναίκες να ξέρουν ότι περάσαμε καλά για να μην νιώθουν μπερδεμένες, αλλά θεωρούν εκνευριστικό όταν ένας άνδρας ρωτάει εκείνες αν πέρασαν καλά; Ουάου, αυτό κι αν είναι εγωιστικό! Από την άλλη πάλι, πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα να μην καταλάβει ότι ένας άνδρας τελείωσε; Από πότε οι άνδρες έχουν εσωτερικούς οργασμούς, οι οποίοι δε γίνονται αντιληπτοί από μια γυναίκα; Κάτι λείπει εδώ, γιατί δε βγάζει νόημα
Μια συμβουλή για τις γυναίκες: Το ζεστό, παχύρρευστο υγρό που αισθάνεστε στο στόμα σας την ώρα που μέσα του βρίσκεται ένα αντρικό πέος, όπως και το υγρό που νιώθετε να διαρρέει τον κόλπο σας, την ώρα που το κορμί μας έχει σπασμούς - και συχνά συνοδεύετε από περίεργες έως αστείες εκφράσεις προσώπου - σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει. Εσείς, πώς θα μας δείξετε ότι όντως "φτάσατε";

6. Τις κινήσεις των πορν σταρ
Η λογική είναι ότι δεν είναι όλες οι κοπέλες  με έξτρα ευλύγιστο σώμα σαν την Τζένα Τζέιμσον κλπ.
Αντίλογος-Συμβουλή: Το σεξ περιέχει και πειραματισμούς. Δοκιμάζεις, βλέπεις τι σου αρέσει, τι σου ταιριάζει και τι όχι και το συζητάς με τον σύντροφο σου. Αν αυτός επιμένει σε κάτι που εσύ δε θέλεις ή δεν μπορείς να κάνεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι νοιάζεται μόνο για τις δικές του ανάγκες και επομένως δεν είναι ο σύντροφος που ψάχνεις. Προς Θεού, όμως, ΔΕΝ είναι κακό να ρίξει ο σύντροφος σου μια πρόταση στο τραπέζι, για να κάνετε πιο πικάντικη την ερωτική σας ζωή.

7. Η υπερβολική χρήση της γλώσσας
"Δεν είμαστε κώνοι παγωτού" διαμαρτύρονται οι συντάκτριες του CollegeCandy.
Αντίλογος-Συμβουλή: Δεν υπάρχει αντίλογος υπό την έννοια πως όταν μια γυναίκα έχει πρόβλημα πρέπει να το λέει στο σύντροφο της ή έστω να το δείχνει με τη γλώσσα του σώματος. Από πότε οι γυναίκες έγιναν τόσο παθητικές και άβουλες στη διάρκεια της ερωτικής πράξης; It takes two to tagno!

8. Όταν αερίζονται
Αντίλογος: Υπάρχει; Ναι, υπάρχει! Πρόκειται για βιολογική ανάγκη, σ' ελάχιστους συμβαίνει και - ναι, κορίτσια - συμβαίνει και στις γυναίκες.
Μια συμβουλή για τις γυναίκες: Μην αερίζεστε κι εσείς!

9. Όταν μιλάνε πολύ.
"Αν μιλάς περισσότερο απ' ότι φιλάς, θα ενοχληθώ. Σκάσε, προσπαθώ να το απολαύσω" είναι το επιχείρημα.
Αντίλογος: Αν ο σύντροφος σου μιλάει για τον καιρό ή για τη δύσκολη μέρα που πέρασε, ναι, είναι εκνευριστικός, όπως και μια γυναίκα που την ώρα του σεξ θυμάται να ανοίξει συζήτηση για την φίλη-φίδι της. Αν σου λέει πράγματα που θα βοηθήσουν να κάνετε την ερωτική σας ζωή ακόμα καλύτερη, απλά μπες στο παιχνίδι. Μίλα του κι εσύ. Το ζητούμενο είναι να περάσεις καλά ή να βγάλεις απλά την υποχρέωση;

10. Όταν παρακολουθούν τηλεόραση.
"Κλείσε τα αθλητικά. Το σεξ δεν είναι τόσο βαρετό" μας λέει η Μόλι, με την οποία θα μπορούσα και να συμφωνήσω - στο σεξ πρέπει να δίνεσαι ολοκληρωτικά στη σύντροφο σου - αν δεν είχαν προηγηθεί τα νούμερα από το 2 έως το 9. Όταν δε θες ο άλλος να μιλάει, να μπαίνει από την πίσω πόρτα, να δοκιμάζει νέες στάσεις κλπ, το σεξ κάποια στιγμή θα καταντήσει βαρετό. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και γυναίκες που συνδυάζουν το σεξ με το facebook, το κινητό τηλέφωνο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου