29 Οκτωβρίου 2012

Το πιο τρελό μαγικό τρικ που έχετε δει: Ο άνθρωπος που βγάζει το κεφάλι του από τη θέση του!

Αυτό το "μαγικό" κόλπο πραγματικά δεν παίζεται. Είναι από τα πιο απρόσμενα, πιο εντυπωσιακά και πιο αστεία τρικ που έχω δει. Γνωρίζαμε μέχρι τώρα για "μάγους" που βγάζουν λαγούς από το καπέλο τους, που τεμαχίζουν ανθρώπους κλεισμένους μέσα σ' ένα κουτί, που περπατούν στον αέρα, που εξαφανίζουν το κεφάλι ενός περιστεριού... Τι θα λέγατε για έναν "μάγο" που εξαφανίζει το δικό του κεφάλι; 
Ο Ρικ Φέργκιουσον είναι ένας Αμερικανός ταχυδακτυλουργός, ο οποίος - εν όψει Χάλοουιν - ετοίμασε ένα πρωτότυπο τρικ, το οποίο και παρουσίασε σε ανυποψίαστους περαστικούς στο San Luis Obispo της Καλιφόρνια. Με τα ίδια του τα χέρια "έβγαλε" το λαιμό και το κεφάλι του από τη θέση τους τραβώντας το προς τα κάτω. 
Φυσικά, πρόκειται για ταχυδακτυλουργικό τρικ, μια ψευδαίσθηση, η οποία όμως είναι αρκετά αναπάντεχη για τους θεατές, που σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί στην ζωή τους κάτι παρόμοιο. Κάποιοι τρομάζουν, οι περισσότεροι όμως γελούν και επιδοκιμάζουν τον Φέργκιουσον, ο οποίος ανέβασε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο youtube (ucmagic). Δείτε το εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου