2 Νοεμβρίου 2012

Απατημένοι όλου του κόσμου ενωθείτε!


Το CheaterVille.com είναι ο παράδεισος του κάθε απατημένου που θέλει να πάρει εκδίκηση από το πρώην άλλο του μισό. Με μότο τη φράση "Μην υποκύψεις χωρίς να δώσεις μάχη" και με συμβουλές όπως "Αν μια άλλη γυναίκα σου κλέψει τον άνδρα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να την αφήσεις να κρατήσει αυτόν τον βλάκα", η ιστοσελίδα προσπαθεί ν' αναπτερώσει το ηθικό όσων έχουν κολλήσει στο παρελθόν. Επειδή, όμως, τα παχιά λόγια δεν είναι αρκετά, δίνουν την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ξεμπροστιάσουν το "γουρούνι" εκείνο που έπαιξε με τα συναισθήματα τους.
Η σελίδα θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως ο "παράδεισος της συκοφαντικής δυσφήμησης". Μπορεί ο καθένας ανενόχλητος ν' ανεβάσει φωτογραφίες του ή της πρώην του, να τον/την στοχοποιήσει ως "άπιστο" ή "άπιστη" και να κερδίσει την συμπάθεια των υπόλοιπων ομοιοπαθούντων εξιστορώντας την πικρή, προσωπική του ιστορία. 
Μάλιστα, καθημερινά γίνεται κι ένα γκάλοπ για τον άπιστο της ημέρας, μια αναμέτρηση δύο "ενόχων", τα προφίλ των οποίων ανέβηκαν εν αγνοία τους στην ιστοσελίδα, ενώ οι επισκέπτες, άλλοι απατημένοι που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να κλαίνε μίζερα τη μοίρα τους, μπορούν να επιλέξουν τον ένα από τους δύο ψηφίζοντας τον ως τον "άπιστο της ημέρας". 
Έχοντας δε αναγάγει το ξεμπρόστιασμα των απίστων σε επιστήμη, πιστή στην αρχή "φύλαγε τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά", η ιστοσελίδα συνόψισε τα δεδομένα που έχουν ανεβάσει οι απανταχού χρήστες και προειδοποιεί: Οι ξανθιές είναι οι πιο επικίνδυνες. Το 42% των γυναικών που έχουν κατηγορηθεί μέσω του CheaterVille έχουν ξανθά μαλλιά, το 23% είναι κοκκινομάλλες, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό αν σκεφτεί κανείς πόσο λίγες είναι οι γυναίκες με κόκκινα μαλλιά, το 20% έχουν καστανά μαλλιά και μόλις 11% είναι οι μαυρομαλλούσες άπιστες.
Μεταξύ των άπιστων αντρών, τα πρωτεία έχουν οι καστανοί (40%), ακολουθούν οι άντρες με μαύρα μαλλιά (32%), οι ξανθοί (20%) και μόνο ένα 5% έχουν κόκκινα μαλλιά. Φυσικά, η έρευνα δεν είναι επιστημονική, καθώς βασίζεται μόνο στις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι επισκέπτες της, και φυσικά δε λαμβάνει υπόψη αν το μαλλί είναι βαμμένο ή όχι - μια πολύ κρίσιμη παράμετρος ειδικά για τις γυναίκες. 
Αν πάλι δεν είστε σίγουροι για τον/την σύντροφο σας και θέλετε να τον/την πιάσετε στα πράσα, το CheaterVille έχει ειδικό ηλεκτρονικό μαγαζί πώλησης προϊόντων παρακολούθησης για κάθε επίδοξο Σέρλοκ Χολμς: από κρυφές κάμερες και κοριούς σε μορφή στυλό μέχρι στικάκι που διαβάζει διαγραμμένα μηνύματα στο iPhone! Αξίζει τον κόπο να ρίξει κανείς μια ματιά, αν μη τι άλλο για να πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις - από τον ζηλιάρη ή την ζηλιάρα σύντροφο. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι απίθανα γκατζετάκια υπάρχουν που παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή του ανθρώπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου