4 Αυγούστου 2013

Η χειρότερη οδηγός του κόσμου. Μέσα σε 10΄΄ απέτυχε στο τεστ οδήγησης καταστρέφοντας το αυτοκίνητο! (βίντεο)


Ε, αυτό δεν μπορεί να συνέβη στ' αλήθεια. Ξεπερνάει και την πιο τρελή φαντασία! Κι όμως... Αν ψάχνατε το χειρότερο οδηγό του κόσμου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τη γυναίκα του βίντεο που ακολουθεί - και οι φαλλοκράτες άντρες μπορούν ν' αρχίζουν να κομπάζουν: "Πήγαινε πλύνε κάνα πιάτο καλύτερα, που θέλεις να πιάσεις και τιμόνι". 

Μια γυναίκα, λοιπόν, από τη Νότιο Κορέα έδινε εξετάσεις για να πάρει δίπλωμα οδήγησης και ήρθε η ώρα που έπρεπε να καθίσει στο τιμόνι. Γιατί το τόλμησε, αφού το μόνο που κατάφερε ν' αποδείξει είναι η ασχετοσύνη της με την οδήγηση και ότι αποτελεί δημόσιο κίνδυνο, αν κάθεται στη θέση του οδηγού; Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα (από τότε που ξεκινάει το βίντεο) έφερε το αυτοκίνητο τούμπα, αφού προηγουμένως το έριξε κατευθείαν πάνω σε μια συστάδα από θάμνους και ενώ ο δάσκαλος/εξεταστής φώναζε τρομαγμένος: "Φρένο! φρένο! φρένο!".
"Τι κάνουμε;" ρωτάει απελπισμένη η οδηγός, που δεν ξέρω αν θα τολμήσει σύντομα να δοκιμάσει και πάλι για το δίπλωμα. "Γι' αυτό σου είπα να πατήσεις τα φρένα. Τι πατούσες;", τη μαλώνει με όλα του τα δίκια ο εξεταστής, ο οποίος της λέει στη συνέχεια: "Θα τρελαθώ. Βγες απ' τ' αμάξι!". Και μπορεί η οδηγός-δημόσιος κίνδυνος και ο άτυχος εξεταστής να βγήκαν σώοι και αβλαβείς, αλλά το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια. 
Δείτε το βίντεο, που είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα:




Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου