4 Οκτωβρίου 2012

10 φωτογραφίες που οι διάσημοι θα ήθελαν να "κάψουν"


Δεν είναι λίγες οι κακές φωτογραφικές στιγμές των σταρ, όταν ο φακός τους συλλαμβάνει σε μάλλον ντροπιαστικές στιγμές, για πολλές από τις οποίες δε φέρουν ευθύνη τόσο οι ίδιοι οι σελέμπριτι, όσο η κακιά στιγμή. Ας δούμε μερικές από αυτές τις κακές στιγμές τους.

1. Ποιος είπε ότι οι διάσημοι δεν αρέσκονται στις "ανασκαφές". Ο Άνταμ Σάντλερ, πάντως, δεν μπορεί να το αρνηθεί. Ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

2. Φυσικά, στην ίδια δραστηριότητα δεν επιδίδονται μόνο οι άνδρες. Η Ντακότα Φάνινγκ, αν και είναι ένα από τα λίγα παιδιά-θαύματα του Χόλιγουντ που κρατήθηκε μακριά από τις καταχρήσεις, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κρατήσει τα  δάχτυλα της μακριά από τη μύτη της.

3. Πολύ απλά, η Έλεν Πομπέο, πρωταγωνίστρια της ιατρικής δραματικής σειράς Grey's Anatomy, δεν ήταν στη μέρα της, κάτι που γνώριζε και η ίδια πολύ καλά, όταν ήρθε τετ α τετ με τους φωτογράφους.

4. Η Έμιλι Γουότσον σκέφτηκε να βάλει κάτι αέρινο βγαίνοντας από το σπίτι της, μόνο που το ρούχο ήταν περισσότερο αποκαλυπτικό απ' ότι φανταζόταν και επιθυμούσε η ίδια.

5. Η Μαρία Μενούνος συνελήφθη να τρώει, κάτι που δε φαίνεται να την ευχαριστεί ιδιαίτερα, παρόλο που δε φαίνεται να κάνει καταχρήσεις.

6. Κι εκεί που η Μισέλ Φάιφερ είχε ποζάρει άνετη κι ωραία, ένα άγνωστης προέλευσης χέρι σχηματίζει πίσω από το κεφάλι της ηθοποιού τα περίφημα "κερατάκια", που οι περισσότεροι κάναμε στις φωτογραφίες την περίοδο της εφηβείας μας.

7. Πού φτύνει η Μάιλι Σάιρους; Ελπίζω να μην πέτυχε κανένα φωτογράφο...

8. "Βασίλισσα" των κακών φωτογραφιών η Μάιλι; Εδώ ξέχασε να περιποιηθεί δεόντως το σπυράκι και τα μαλλιά της πριν βγει τσάρκα με το αυτοκίνητο.

9. Μία τούμπα στο αεροδρόμιο μπορεί να συμβεί στον καθένα. Όταν, όμως, ο καθένας λέγεται Πενέλοπε Κρουζ κι έχει ως συνέπεια να φανεί το εσώρουχο της Ισπανίδας ηθοποιού, τότε υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι. 

10. Ο Ζακ Έφρον ένιωσε σαν στο σπίτι του στο μπαλκόνι του εν λόγω ξενοδοχείου ξεχνώντας πού πιάνει και ποιοι τον βλέπουν εκείνη τη στιγμή.


Περισσότερες ντροπιαστικές στιγμές των ξένων σταρ μπορείς να δεις σε προηγούμενο σχετικό αφιέρωμα του μπλογκ κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου