18 Νοεμβρίου 2012

11 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τον Τσάνινγκ Τάτουμ


Πριν λίγες μέρες, ο Τσάνινγκ Τάτουμ ανακηρύχτηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2012. Αρκετές ήταν οι γυναίκες που χαρακτήρισαν την επιλογή μάλλον επιφανειακή - ο Τάτουμ έχει ένα αδιαμφισβήτητα ωραίο σώμα κι ένα αμφιλεγόμενα ωραίο πρόσωπο, αλλά ποια είναι η προσωπικότητα, το στίγμα του; Όπως και να 'χει, οι προβολείς της διεθνούς σόου μπιζ έπεσαν για ακόμη μια φορά πάνω του. Πόσο καλά, όμως, μπορείτε να πείτε ότι τον γνωρίζετε;

1. Τελείωσε το σχολείο χάρη στη βοήθεια της μητέρας του.
Όταν πήγαινε στο Γυμνάσιο, ο Τσάνινγκ Τάτουμ έπαιζε στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου, ενώ μια χρονιά ψηφίστηκε ως "ο πιο αθλητικός". Η προπόνηση τον τραβούσε περισσότερο από το διάβασμα, ενώ έπασχε από "κάτι σαν δυσλεξία". όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο περιοδικό GQ το 2009: "Αν δεν ήταν η μητέρα μου να κάνει τις σχολικές εργασίες αντί για μένα, δεν θα είχα αποφοιτήσει. Εγγυημένα", πρόσθεσε.

2. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του.
Αρχικά του είχε προταθεί υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Wake Forest. Ωστόσο, οι βαθμοί του ήταν τόσο χαμηλοί, που τελικά τον δέχτηκαν σ' ένα κολέγιο (στο Glenville State College) της Δυτικής Βιρτζίνια, όμως ένα χρόνο μετά τα παράτησε.

3. Έκανε πολλές δουλειές πριν ασχοληθεί με την ηθοποιία.
Είναι γνωστό ότι μια από τις πρώτες δουλειές του Τσάνινγκ Τάτουμ ήταν ως στρίπερ στη Φλόριντα σε ηλικία 19 ετών χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Τσαν Κρόφορντ. Μάλιστα, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN τον περασμένο Φεβρουάριο "έζησα πολλές διαφορετικές ζωές και δεν ντρέπομαι γι' αυτές". Δεν ήταν, όμως, αυτό το μοναδικό του επάγγελμα. Μεταξύ άλλων εργάστηκε στην οικοδομή, σ' ένα πολυκατάστημα, όπου το μόνο που είχε να κάνει ήταν να μυρίζει κολόνιες, σε μια κλινική για σκύλους και, φυσικά, ως μοντέλο.

4. Η χειρότερη δουλειά που έκανε ήταν όταν μοίραζε φυλλάδια..
Για την ακρίβεια δύο είναι οι δουλειές, για τις οποίες ο Τάτουμ έχει μετανιώσει. Η μία είναι όταν μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια για ένα νυχτερινό κλαμπ στο πανεπιστήμιο. "Το μισούσα, επειδή ξέρεις ότι κανείς δεν θέλει να πάρει φυλλάδια από σένα και συνέχεια σε απορρίπτουν ξανά και ξανά. Ήταν η χειρότερη δουλειά μου" παραδέχτηκε στην εφημερίδα Arizona Republic τον περασμένο Ιούνιο.
Η δεύτερη χειρότερη δουλειά του ήταν όταν εργαζόταν ως μεσίτης υποθηκών. Τη συγκεκριμένη δουλειά την έκανε για τρεις μήνες. Έπαιρνε τηλέφωνο σε όσους χρωστούσαν χρήματα για να τους πείσει να βάλουν υποθήκη το σπίτι τους. Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Vanity Fair το 2009 τη χαρακτήρισε ως "φρικτή... Ήθελα να πίνω κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, απλά για να περάσει η υπόλοιπη μέρα".

5. Την πρώτη φορά που έκανε στριπτίζ ήταν μπροστά στην αδερφή του.
Η αδερφή του βρισκόταν με έξι φίλες της στο στριπ κλαμπ, που επρόκειτο να εμφανιστεί για πρώτη φορά ο Τσάνινγκ Τάτουμ, στην Τάμπα της Φλόριντα. Η Πέιτζ - το όνομα της αδερφής τους - γύρισε τα μάτια προς άλλη κατεύθυνση, όχι όμως και οι φίλες της.

6. Πρώτη φορά τον είδαμε σε βίντεο κλιπ του Ρίκι Μάρτιν.
Ήταν στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "She Bangs" και ήταν ένας από τους χορευτές. Τον επέλεξαν ύστερα από κάστινγκ. Για την εμφάνιση του πληρώθηκε 400 δολάρια, ενώ οι υπεύθυνοι της παραγωγής του έκαναν δώρο το ταξίδι από το Ορλάντο στην Ατλάντα, όπου έγιναν τα γυρίσματα. "Ήταν τρελό. Επτά μέρες και δεν κοιμήθηκα ούτε μία φορά. Ήταν τόσο όμορφο. Ήμασταν τέσσερις άντρες και κάπου τριάντα κορίτσια. Δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Όλη την ώρα κάναμε πάρτι" θυμόταν το 2003 στο Model Swim.

7. Το χόμπι του είναι τα όπλα.
"Θέλεις να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό; Πιθανόν δεν είναι διασκεδαστικό. Είναι μάλλον κάπως σαδιστικό". Έτσι ξεκινούσε η συνέντευξη του Τσάνινγκ Τάτουμ στο περιοδικό Details τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ στα χέρια του κρατούσε ένα 44αρι Magnum. Στην ίδια συνέντευξη θυμόταν πώς, όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του έριχνε ένα μπουκάλι μπίρας στο νερό και τον έβαζε να το πυροβολεί.

8. Είναι αθεράπευτα ρομαντικός.
Όπως παραδέχτηκε στο περιοδικό People τον περασμένο Φεβρουάριο, συνηθίζει να γράφει ερωτικά σημειώματα στη σύζυγό του Jenna Dewan-Tatum, με την οποία συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Step Up το 2006 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα: "Μου αρέσει να σχεδιάζω προσωπάκια και να γράφω μικρές ιστορίες και να τα κρύβω σε διάφορα μέρη", ακόμη και κάτω από το καπάκι της τουαλέτας, κάνοντας έκπληξη στην Jenna.

9. Στα γυρίσματα της ταινίας "The Eagle" έκαψε σοβαρά το πέος του.
Τα γυρίσματα γίνονταν στα Highlands της Σκοτίας, κι επειδή έκανε κρύο, τα μέλη του συνεργείου έριχναν στους ηθοποιούς ζεστό νερό. Κατά λάθος, όμως, στον Τάτουμ έπεσε βραστό νερό στα επίμαχα σημεία του και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. "Ήταν η πιο οδυνηρή εμπειρία της ζωής μου. Είχα ξαναπάει στο νοσοκομείο, είχα ράμματα, είχα σπασμένα δάχτυλα. Όμως αυτός ο πόνος ήταν ανυπόφορος", δήλωσε στο περιοδικό Details προσθέτοντας ότι τώρα πλέον το πέος του είναι "φανταστικό. Γιατρεύτηκε εκατό τοις εκατό".

10. Δεν πιστεύει ότι είναι ωραίος!
Πριν 9 χρόνια, ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη για το 2012 δεν είχε σε μεγάλη εκτίμηση την εξωτερική του εμφάνιση. Σε συνέντευξη του στο Model Swim δήλωνε: "Δεν είμαι όμορφος. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι μοντέλο. Κοιτούσα κάποιους από τους τύπους στους τοίχους του (πρακτορείου) Irene Mary και σκεφτόμουν "Χριστέ μου, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν μοιάζω καθόλου μ' αυτούς τους άνδρες".

11. Η αγαπημένη του ταινία είναι τα "Γκούνις".
Στην ίδια συνέντευξη, ο Τσάνινγκ Τάτουμ εξομολογήθηκε το όνειρο του να γίνει ηθοποιός αποκαλύπτοντας ότι η επιθυμία αυτή του είχε δημιουργηθεί απ' όλες τις ταινίες που έβλεπε όταν ήταν παιδί, όπως το "Στάσου πλάι μου" και το "Γκούνις", για το οποίο είπε χαρακτηριστικά - αν και γελώντας - ότι ήταν η αγαπημένη του ταινία όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου