24 Νοεμβρίου 2012

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση στην εξωτερική εμφάνιση της Σούζαν Μπόιλ!


Όταν η Σούζαν Μπόιλ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην οντισιόν του τάλεντ σόου Britain's Got Talent το 2009, η αντίδραση του κοινού ήταν από αρνητική έως χλευαστική, μέχρι που όλοι την άκουσαν να τραγουδάει. Στη σημερινή εποχή, θεωρούμε σχεδόν αυτονόητο ότι όποιος έχει μια ατημέλητη εξωτερική εμφάνιση δεν μπορεί να έχει κάποιο ταλέντο, όπως π.χ. μια εξαιρετική φωνή. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι κατά κανόνα ισχύει το ακριβώς αντίθετο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. 

Αμέσως τα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως έπεσαν πάνω στη 48χρονη - τότε - Σκοτσέζα, που αποφάσισε να λάβει μέρος στο τάλεντ σόου στη μνήμη της μητέρας της, που είχε πεθάνει. Εκείνη την πίεζε και κατά το παρελθόν να λάβει μέρος σε κάποιο από τα μουσικά τάλεντ σόου της βρετανικής τηλεόρασης, όμως η Μπόιλ δίσταζε λόγω της εμφάνισης της. Βέβαια, όταν κάποιος είναι ταλαντούχος και γίνεται σταρ από τη μία μέρα στην άλλη, ακόμη και η εξωτερική εμφάνιση διορθώνεται. Αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση:
Έτσι ήταν η Σούζαν Μπόιλ το 2009 στην πρώτη οντισιόν του Britain's Got Talent:


... έτσι φωτογραφήθηκε πριν ένα χρόνο κατά τη διάρκεια περιοδείας της στην Αυστραλία - δίπλα σ' ένα κοάλα:


... και έτσι εμφανίστηκε η Σούζαν Μπόιλ πριν λίγες μέρες στο κόκκινο χαλί για την απονομή των βραβείων Pride of Britain - ok, εδώ λίγο το 'χει παρακάνει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου