18 Νοεμβρίου 2012

Πώς η Κιμ Καρντάσιαν έγινε παράπλευρο θύμα της σύγκρουσης Ισραηλινών και Παλαιστινίων!


Καθώς η εύθραυστη ειρήνη στη Μέση Ανατολή κρέμεται από μια κλωστή ύστερα από την κλιμάκωση των συγκρούσεων μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα μέσω τουίτερ, παραμέρισε λίγο τα συνήθη ενδιαφέροντα της (gossip, μυστικά ομορφιάς, σέξι πόζες κλπ.) και σκέφτηκε να κάνει πολιτική παρέμβαση. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε και ξαφνικά η Κιμ βρέθηκε εν μέσω διασταυρούμενων πυρών.
Όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή το πρωί, όταν η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε το εξής τουίτ: "Προσεύχομαι για όλους στο Ισραήλ". Τι το 'θελε; Κάποιοι από τους ανθρώπους που την ακολουθούν στο τουίτερ και βλέπουν συμπαθητικά τον αγώνα των Παλαιστινίων θεώρησαν το σχόλιο ως ξεκάθαρη φιλοϊσραηλινή παρέμβαση της τηλεπερσόνας. "Να καείς στην κόλαση", "έχασα κάθε σεβασμό για σένα", "είσαι αηδιαστική" και "ντροπιάζεις τον λαό σου" ήταν μερικά από τα οργισμένα τουίτ-απαντήσεις.
Η αρμενικής καταγωγής Κιμ Καρντάσιαν ενδεχομένως να θυμήθηκε ότι και ο λαός από τον οποίο κατάγεται, όπως και οι Παλαιστίνιοι, υπέστησαν πάρα πολλούς διωγμούς στην ιστορία τους - ή απλά δεν ήθελε να δυσαρεστήσει τους ανθρώπους που την ακολουθούν - και προσπάθησε να κάνει διορθωτική δήλωση πέντε λεπτά αργότερα γράφοντας στο τουίτερ: "προσεύχομαι για όλους στην Παλαιστίνη και σ' όλον τον κόσμο". Όμως, με τη νέα της παρέμβαση δυσαρέστησε τους φιλοϊσραηλινούς! 
Με την Κιμ να βρίσκεται εν μέσω διασταυρούμενων πυρών και να κινδυνεύει ξαφνικά να χάσει μεγάλη μερίδα των (σχεδόν) 17 εκατομμύρια followers που έχει στο τουίτερ, τελικά σβήστηκαν και τα δύο μηνύματα και η 32χρονη ανεπάγγελτη διάσημη επανήλθε στα αγαπημένα της, ανώδυνα θέματα σχολιάζοντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής - αν και ξέχασε ν' ανεβάσει ακόμη μια σέξι πόζα.
Βέβαια, το θέμα δεν ξεχάστηκε εύκολα από τους followers της, κάποιοι από τους οποίους συνέχισαν να την ειρωνεύονται. Ένας απ' αυτούς την αποκάλεσε "χαζή ηλίθια.. (που) δεν πρέπει να μιλάει για πράγματα που δεν καταλαβαίνει". Έτσι, λίγες ώρες αργότερα η Κιμ Καρντάσιαν επανήλθε στο φλέγον θέμα, αυτή τη φορά μέσω του μπλογκ της, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα.
"Αποφάσισα να διαγράψω τα τουίτ, επειδή συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι προσεβλήθησαν και πληγώθηκαν απ' ό,τι είπα και γι' αυτό ζητώ συγγνώμη. Έπρεπε να δείξω καθαρά τις προθέσεις μου πίσω από τα τουίτ, όταν τα δημοσίευσα. Γεγονός είναι ότι ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή τις πολιτικές πεποιθήσεις, υπάρχουν πάρα πολλοί αθώοι άνθρωποι που εμπλέκονται και οι οποίοι δεν το διάλεξαν αυτό και προσεύχομαι για όλους αυτούς, όπως και για μια λύση. Επίσης, προσεύχομαι για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους στον κόσμο που βρίσκονται στη μέση παρόμοιων διασταυρούμενων πυρών".
Με άλλα λόγια, η Κιμ Καρντάσιαν ευχήθηκε "παγκόσμια ειρήνη" και... καθάρισε. Όπως έλεγε κι ένα παλιότερο διαφημιστικό σλόγκαν, μερικές φορές είναι καλύτερο να μασάς, παρά να μιλάς. Και τώρα, περιμένουμε την επόμενη σέξι φωτογραφία που θ' ανεβάσει η Κιμ στο τουίτερ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου